Meezingen met Jannes en René Karst zonder anderhalve meter afstand? Het kan op 4 juli in Leek, als je je aan deze regels houdt

Volkszanger Jannes Foto: Woods Fotografie/Peter van Hout

Zangeres Jannes en René Karst behoren tot de artiesten die zondag 4 juli optreden tijdens het Meezingfestival in Leek, één van de eerste festivals waarbij bezoekers geen anderhalve meter afstand tot elkaar hoeven te houden.

Organisator Sikko Cazemier - uitbater van de Rodenburghal - heeft ditmaal gekozen voor een buiteneditie van het MeezingFeest. Dat was vorig jaar op 29 februari het laatste muziekfeest in de regio voordat de lockdown begon. Nu wil hij met het buitenfeest het eerste grote evenement zonder de anderhalvemetermaatregel na de lockdown houden.

Bewijs van volledige vaccinatie

Wel zijn er voor bezoekers toegangsvoorwaarden, naast een geldige entreekaart. Zij moeten een negatieve coronatest aantonen of een bewijs tonen van volledige vaccinatie. Ook is het meenemen van eigen consumpties en etenswaren niet toegestaan. Deze voorwaarden zijn onder voorbehoud en kunnen nog door de overheid worden gewijzigd.

Naast Jannes en René Karst treden ook andere regionale artiesten op, onder wie Melissa Smilda, Lytse Hille en Bert Solo, maar ook dj’s van RadioNL tijdens de RadioNL Drive-in Show.

De kaartverkoop start dinsdag 22 juni om 10.00 uur via www.meezingfeestleek.nl .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerkwartier
menu