Onderhoud aan asfalt en bruggen tussen Niezijl en Noordhorn

Foto: ANP

De provincie Groningen werkt in de herfstvakantie op meerdere plekken aan de N355 tussen Niezijl en Noordhorn. Asfalt, bruggen en fietspaden worden onder handen genomen.

De fietspaden tussen Niezijl en Noordhorn krijgen nieuw asfalt. Ook het asfalt van een gedeelte van de rijbaan wordt vervangen. De N355 is daarom van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober tussen Niezijl en Noordhorn gestremd. Fietsers kunnen dan gebruik maken van de hoofdrijbaan.

Likje verf voor bruggen bij Niezijl

Bij Niezijl krijgen de bruggen over het Hoerediep en het Niezijlsterdiep een onderhoudsbeurt. De bruggen worden schoongemaakt en de brugleuningen krijgen een nieuwe verflaag. Deze werkzaamheden zijn deze week (maandag) begonnen en duren (uiterlijk) tot en met 30 oktober. Om veilig te kunnen werken is steeds één rijbaan afgesloten.

Verder vinden donderdag 15 en vrijdag 16 oktober werkzaamheden plaats ter hoogte van de tunnel bij Noordhorn en de Hoge Brug over het Van Starkenborghkanaal. Beide dagen is één rijstrook afgesloten en worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerkwartier
menu