Streekproductenmarkt viert verjaardag

Seizoensproducten uit de streek. Vaste prik op de Streekproductenmarkt.

Het wordt zaterdag 4 september een hele bijzondere Streekproductenmarkt op landgoed Nienoord.

De streekproductenmarkt Nienoord viert dan zijn 10 jarig bestaan. Sinds 2010 kunt u al genieten van de aller lekkerste en eerlijkste streekproducten van het Westerkwartier. Om 10:00 uur wordt de markt op een feestelijke manier geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

Nadat de voorzitter van de Streekproductenmarkt Nienoord Jan Slomp iedereen welkom heeft geheten, en Marijke van Woudenberg, van Fruitteeltbedrijf Oudebosch, één van de vaste standhouders een woordje heeft gedaan, opent wethouder Elly Pastoor officieel de markt met een slinger aan de klok.

Bij binnenkomst krijgt elke volwassen bezoeker een enveloppe. Daar kan een verrassing in zitten. Elke honderdste bezoeker krijgt u een mandje mee met allerlei heerlijke streekproducten, afkomstig van onze standhouders.

Ook aan de muziek is gedacht: Coby en Kees Hoiting spelen in de ochtend hun deuntjes en in de middag zijn Hilly Venema en Anneke Rozema er om de markt een extra sfeertje mee te geven.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerkwartier
menu