Verkiezingscampagne gemeente Westerkwartier officieel begonnen met plakken posters: 'Laten we met elkaar werken aan een hoge opkomst'

Foto: Gemeente Westerkwartier

De verkiezingscampagne in de gemeente Westerkwartier is zaterdag officieel afgetrapt. De negen deelnemende politieke partijen hebben toen de verkiezingsborden beplakt met posters.
Lees meer over
Westerkwartier

Het plakken van de posters gebeurde op verschillende gemeentewerven in Grootegast, Marum, Leek en Noordhorn. In de loop van deze week zullen de borden geplaatst worden op verschillende plekken in de gemeente door de buitendienst.

Burgemeester Ard van der Tuuk is tevreden over de gezamenlijke start: ‘Het is fijn dat we zo met z’n allen een goede start hebben van de verkiezingscampagne in Westerkwartier. Laten we er met elkaar aan werken dat we een hoge opkomst krijgen op 16 maart’.

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen kiezen uit: VZ Westerkwartier (in huidige raad 6 zetels), ChristenUnie (6 zetels), CDA (5 zetels), GroenLinks (5 zetels), PvdA (4 zetels), VVD (3 zetels), Sterk Westerkwartier (2 zetels), D66 (1 zetel) en 50Plus (1 zetel).

Nieuws

menu