Samen met

Actie om drafsport in Groningen in stand te houden

Op de Groningse grasbanen wordt de drafsport voortgezet. Foto: Bas Huybers - Huybers.com

Om te voorkomen dat na het sluiten van de drafbaan in het Stadspark de drafsport helemaal uit de provincie verdwijnt is er een actie opgestart om de sport aantrekkelijk te houden. De toekomst ligt op de grasbanen in Aduard en Eenrum.
Lees meer over
Westerkwartier
Groninger Gezinsbode

De besturen van de grasbanen in Aduard en Eenrum hebben besloten om allebei in 2022 toch weer een koersdag te organiseren. De drafbaan in Aduard zal haar poorten openen op woensdag 15 juni en Eenrum volgt twee maanden later op woensdag 17 augustus. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Zonder de hulp van sponsoren is het realiseren en organiseren van een koersdag onmogelijk. De besturen van Aduard en Eenrum hebben daarom besloten om de handen ineen te slaan en gezamenlijk een Club van 50 in het leven te roepen. Iedereen die voor 1 juni vijftig euro doneert krijgt op beide banen een gratis consumptie en steunt daarmee de doorstart van de drafsport in de provincie Groningen.

Voor de meeting in Eenrum krijgt elk lid een lot voor de grote verloting met als hoofdprijs een rondvlucht boven de provincie Groningen. Meer informatie op www.grasbanen.nl.


Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westerkwartier

Nieuws

Meest gelezen

menu