Samen met

Stichting Klassiek Leek hoort graag Mozart en Beethoven. Badalian StrijkQuartet speelt ook Schubert en Haydn in de kerk van Midwolde

Badalian StrijkQuartet. Eigen foto

Stichting Klassiek Leek e.o. heeft na een concert van het Nesje Duo alweer een volgend concert. Zondag 10 april gaat het Badalian StrijkQuartet optreden in de kerk van Midwolde.
Lees meer over
Westerkwartier

Het Badalian StrijkQuartet geeft op 10 april optreden in de kerk van Midwolde. Aanvang 15.00 uur kaarten in voorverkoop via Biocorner Easy Hobby tolberterstraat 19 in Leek of via www.skleek.nl of via mail info@skleek.nl

Het kwartet is een strijkkwartet bestaande uit violistes Anna Badalian en Anneke Volbeda, altviolist Leendert van der Zeep en celliste Greet Kooi.

Sinds het voorjaar van 2014 studeert het kwartet op werken voor strijkkwartet van onder andere Mozart en Beethoven. Anneke Volbeda nam het initiatief voor dit strijkkwartet, gevormd met collega-musici . Dit initiatief vloeide voort uit de behoefte om zelf eens in een strijkkwartet te spelen. In juni 2014 had het kwartet haar eerste try out in Drachten. Het repertoire van het Badalian Quartet is onlangs uitgebreid met werken van Schubert en Haydn.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westerkwartier

Nieuws

menu