Samen met

Poëtische pop, singer-songwriter en hedendaagse muziek. Bezoek de historische kerkjes van Marum, Nuis, Niebert en Noordwijk voor concerten, op de fiets

TAMAR Eigen foto

In de historische kerkjes van Marum, Nuis, Niebert en Noordwijk worden op 29 mei concertjes gegeven. Deze concertjes worden in alle kerken om 14.00, 15.00 en 16.00 uur gegeven zodat men op de fiets elk kerkje kan bezoeken en een concertje kan bijwonen.
Lees meer over
Westerkwartier

In de Romaanse Kerk van Marum komt TAMAR. Zij brengt poëtische popliedjes, melodieus en persoonlijk. Buitengewone verhalen over het alledaagse. In de kerk van Nuis komt Meeuwes Rebel en zijn band optreden. Het is een gelegenheidsband want Meeuwes en z’n vrienden treden in verschillende samenstellingen op. Dit keer wordt het ‘Fickle’ en ze spelen hoofdzakelijk covers van bekende klassiekers.

May & June spelen in de kerk van Niebert. Dit is een singer-songwriter duo bestaande uit twee zussen. Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes met af en toe een vleugje country en pop. In 2011/2012 deed May & June mee aan het muziektraject PopSport onder hun eigen namen Anouk & Yora en werden daarmee de eerste van Noord-Nederland.

In de kerk van Noordwijk komt de Kòlle Kaant, een gelegenheidstrio met zang en gitaar. Ze nemen u mee in de wereld van de hedendaagse muziek, afgewisseld met gouwe ouwen en liedjes in het Gronings. Rustige nummers in een stijlvolle omgeving.

Adressen van de kerken: Noorderringweg 41, Marum. Nieuweweg 29, Nuis. Molenweg 90, Niebert. Westerweg 2, Noordwijk.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westerkwartier

Nieuws

menu