Samen met

Kinderrockers van De Wisselband en oudere jeugd van de Pauzeband van ‘the School of Rock’ van Wim Venema laat de Halte Niekerk weer eens swingen

Tiktokker Hans Bol. Eigen foto

In café van Partycentrum de Halte Niekerk speelt 1 mei de Wisselband. Sinds 2017 treedt deze kinderrockband regelmatig op in Niekerk. Halverwege de middag is het podium voor de Pauzeband. Deze band bestaat uit oudere jongeren.
Lees meer over
Westerkwartier

De Wisselband bestaat uit muziekleerlingen van ‘the School of Rock’ van Wim Venema uit Zuidhorn. Jonge muzikanten spelen in verschillende bandjes een aantal nummers van onder andere REM, Chuck Berry, Santana, Tom Petty, Radiohead en nog meer blues, rock en popsongs. Met een mix van ervaren leerlingen, oudere jongeren én aantal debutanten belooft het weer gezellig te worden. Want bij de Wisselband is muziek maken geen wedstrijd, maar doe je het gewoon samen.

Tiktokker Hans Bol van de Pauzeband speelt ook in de Wisselband een nummertje mee. (zie foto)

Podium voor de Pauzeband

Halverwege de middag is het podium voor de Pauzeband. Deze band bestaat uit oudere jongeren. Met nummers van onder andere Paul Weller, Otis Redding, Ben E. King, Lionel Richie en Chuck Berry. Na de pauzeband volgt deel twee van de Wisselband. Na het optreden krijgt iedere muzikant een smakelijk patatje á la de Halte.

Aldringastraat 13 Niekerk, aanvang 14.30 uur, entree gratis.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westerkwartier

Nieuws

menu