Samen met

MEGA90’s, een traditie op eerste kerstdag in Tolbert, krijgt in april een voorjaarseditie tijdens het paasweekend in De Postwagen

MEGA90’s Foto: MEGA90’s

MEGA90’s was al een traditie op eerste kerstdag in Tolbert en krijgt in april een voorjaarseditie tijdens het Paasweekend.
Lees meer over
Westerkwartier

Vanwege de coronapandemie moest het muziekfestijn enkele malen worden afgelast maar nu alles weer kan wordt het populaire feest, in eerste instantie eenmalig, in het voorjaar gehouden. Plaats van handeling is wederom de grote zaal van de Postwagen in Tolbert, op paaszaterdag 16 april.

DJ SoWieso draait de lekkerste dansmuziek en grootste pophits uit het laatste decennium van de 20e eeuw. Marco Borsato, Party Animals, Snap, Spice girls en Haddaway.

Kaarten voor MEGA90`s on Tour zijn voor 10 euro exclusief verkrijgbaar op www.feestintolbert.nl . Indien de tickets van het evenement niet zijn uitverkocht tijdens de voorverkoop zijn er ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Reeds gekochte kaarten voor 2020 en 2021 zijn nog steeds geldig. De deuren openen op 16 april om 21.30 uur en het feest duurt tot uiterlijk 2.00 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westerkwartier

Nieuws

Meest gelezen

menu