't Ontluikend bloempje viert 100-jarig bestaan

't Ontluikend bloempje kan eindelijk feest vieren. Gans Fotografie

Na ruim een jaar zijn de eerder gemaakte plannen weer uit de kast gehaald en gaat Toneelvereniging ’t Ontluikend Bloempje uit Bunne alsnog haar honderdste verjaardag vieren.
Lees meer over
Noordenveld

In het weekend van 8,9 en 10 april wordt De Melkfabriek in Bunne omgetoverd tot feestlocatie waar het heden en verleden van dorpstoneel in Bunne/Winde samenkomen. ’t Ontluikend Bloempje bestond in januari 2021 maar liefst 100 jaar. Dat kon om welbekende redenen niet groots gevierd worden. Wel wist de vereniging in dat jaar op verschillende manieren toch aandacht aan het jubileum te schenken. Alleen het echte feest bleef uit.

De plannen voor een feestelijk weekend werden meerder keren uitgesteld, maar nu lijkt er dan toch echt feest gevierd kunnen worden. Het wordt een gezellig weekend voor jong en oud, waar heden en verleden letterlijk en figuurlijk samen komen. Het bestuur is druk doende met de voorbereidingen, terwijl de spelers verder zijn gegaan met het repeteren van het speciale stuk, wat tijdens het jubileumweekend opgevoerd gaat worden.

Nieuws

Meest gelezen

menu