Bewegen met de media in de Bibliotheek

Media Ukkie dagen

Media Ukkie dagen Eigen foto

Hoe kun je je kind gezond op laten groeien met media? Als ouder en opvoeder let je op de juiste balans tussen mediagebruik, stilzitten en actief bezig zijn. Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 tot en met 31 maart wordt hier extra aandacht aan besteedt en staat het in het teken van Balans: bewegen met media.
Lees meer over
Westerwolde

Tijdens deze dagen hebben de Bibliotheken van Westerwolde een activiteit voor alle dreumesen, peuters en kleuters. Als ouder, opvoeder of grootouder kan men kennis maken hoe men media actief kunt gebruiken. In de bibliotheek is er een ontdekkingstocht voor de kleinsten. Deze route kun je, tijdens de openingstijden van de bibliotheek, samen lezen, bewegen en zingen. Vergeet vooral niet de telefoon mee te nemen.

Meer weten over balans in bewegen met media? Mediaopvoedingsexpert Denise Bontje helpt mensen op weg in haar webinar. Op 28 maart 2023 geeft ze een gratis landelijk webinar voor ouders van kinderen tussen 0 en 6 jaar. Dit is van 20 tot 21 uur. Aanmelden kan via de site van Biblionet Groningen. Deze activiteiten van de Bibliotheek is gratis.