CDA kiest Harm-Jan Kuper (34), het jongste raadslid van Westerwolde, als lijsttrekker voor gemeenteraadsverkiezingen in 2022

Harm-Jan Kuper. Foto: Jan Borg

De leden van het CDA Westerwolde hebben de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Hierbij is Harm-Jan Kuper als lijsttrekker gekozen. Kuper woont in Vlagtwedde en is al bijna acht jaar raadslid voor het CDA in Westerwolde.
Lees meer over
Westerwolde

Kuper werkt als sociaal werker bij Stichting Welzijn Westerwolde en laat weten het een hele eer te vinden om de kar te mogen trekken bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Al beseft Kuper ook dat hij voor een grote uitdaging staat, gezien het feit dat het CDA er landelijk niet al te best voor staat in de peilingen.

‘Als CDA Westerwolde richten we ons op de lokale, Westerwolder politiek en hebben we echt wat te brengen’, zegt de kersverse lijsttrekker. ‘We willen dienstbaar zijn aan onze inwoners, we zetten ons in voor een sterke gemeente Westerwolde en willen onze inwoners recht doen met een eerlijk verhaal.’

Andere kandidaten

Op de lijst van het CDA Westerwolde staan in totaal twintig kandidaten. Op plaats twee tot en met tien staan: 2. Herma Hemmen (Ter Apel), 3. Wilt Meendering (Bellingwolde), 4. Marjan Heidekamp-Prins (Vlagtwedde), 5. Seine Lok (Ter Apel), 6. John van Meekeren (Bellingwolde), 7. Arie van Heeringen (Sellingen), 8. Jasper Tammes (Jipsinghuizen), 9. Mariëlle Tolboom-van den Boom (Blijham), 10. Gert Jan Bos (Sellingen).

Nieuws

Meest gelezen

menu