Carnavalsvereniging de Kloosterwiekers gaat op expeditie in ‘t Klooster & De Wieke. Geen optocht en tentfeest, wel een avondvullende online carnavalsshow

De Kloosterwiekers gaan op expeditie in ‘t Klooster & De Wieke. Foto: André Dümmer

Uiteraard laat carnavalsvereniging De Kloosterwiekers uit Ter Apel het carnaval in februari niet zomaar aan zich voorbijgaan. De grootse optocht en tentfeesten zijn weliswaar verplaatst naar 2 en 3 juli, maar wat wel past binnen de huidige richtlijnen, zal georganiseerd worden.
Lees meer over
Westerwolde

Zoals de bezoeken aan ouderen en zieken die plaats vinden op donderdag 24 februari. Helaas is het dit jaar nog niet mogelijk om de ziekenhuizen en verzorgingstehuizen in de regio te bezoeken.

Avondvullende online carnavalsshow

Op zaterdag 26 februari gaan De Kloosterwiekers vanaf 20.00 uur op expeditie. Om precies te zijn: op Expeditie ‘t Klooster & De Wieke. Een avondvullende online carnavalsshow gepresenteerd door ceremoniemeester Bernard Hazenberg en Beppie van der Sluis van RTV Noord vanuit de studio en verschillende andere locaties.

Met diverse optredens van de buutreedners, dansmariekes, een spel met Prins en Vorst bij optochtdeelnemers op locatie, optredens van All-Right, DJ Kevin en DJ Hermen. En ook doet de carnavalskraker Muziekbingo in combinatie met een carnavalswoorden bingo weer zijn intrede. De bingokaarten kosten 5 euro per stuk en uiteraard zijn weer prachtige prijzen te winnen.

Bingokaarten kopen

De bingokaarten zijn verkrijgbaar bij onder meer Echte Bakker Bos, Jumbo Ter Apel, DA Van Der Tuuk, Het Klooster Wonen, Living & Lifestyle en op zaterdag 26 februari vanaf 10.00 uur op het Molenplein in Ter Apel bij de stand van De Kloosterwiekers.

Nieuws

menu