Expert Telkamp in Ter Apel viert alsnog verhuizing naar nieuw pand. Wie sleept de wasmachine in de wacht?

Peter en Ina Mencke van Expert Telkamp in Ter Apel. Foto: André Dummer

Expert Telkamp is vorig jaar verplaatst van het Molenplein naar de Hoofdstraat 62 in het grensdorp Ter Apel. De prachtige elektronica speciaalzaak van Peter en Ina Mencke is gehuisvest in de voormalige winkel van Blokker.
Lees meer over
Westerwolde

„We hebben keer zoveel winkeloppervlakte dan voorheen. We hoeven nu niet meer te passen en te meten om producten een plekje te geven en ook klanten die minder mobiel zijn kunnen nu goed uit de voeten. We zijn daarnaast heel erg blij met de parkeerplaatsen voor de deur en de luifel zodat we producten buiten droog kunnen uitstallen.”

Beloofd is beloofd

Vanwege de coronacrisis is de nieuwe werkplek nog niet officieel in gebruik genomen. „Dat komt later wel, hebben we destijds gezegd. En beloofd is beloofd. Op zaterdag 21 mei wordt alsnog aandacht besteed aan de verhuizing en de heropening van Expert Telkamp. Veel later dan gehoopt, maar fijn dat het eindelijk weer mogelijk is.”

Peter en Ina haken aan bij de spectaculaire XXL weken actie van Expert die van start gaat. Daarnaast vinden zaterdag 21 mei allerhande activiteiten plaats voor jong en oud.

Vroege vogels

„We houden een kleurplatenwedstrijd voor de leerlingen van de basisscholen met mooie prijzen, er staat een poffertjeskraam voor de deur, in de winkel is ruimte gereserveerd voor een stoere race simulator, de bezoekers worden getrakteerd op een hapje en een drankje, 50 vroege vogels krijgen een goed gevulde goodiebag mee naar huis en vanzelfsprekend kunnen klanten profiteren van messcherpe aanbiedingen.”

Slagzin actie

Als kers op de slagroomtaart wordt een slagzin actie gehouden. De beste inzendingen worden beloond met werkelijke fantastische prijzen. „De hoofdprijs is een wasmachine”, verklappen Peter en Ina. „We verwachten dan ook veel inzendingen.”

Nieuws

Meest gelezen

menu