Imani Kljimenta uit Ter Apel is finalist Miss Beauty of Groningen. Eindronde vindt zondag 27 maart plaats in Theater Geert Teis in Stadskanaal

Imani Kljimenta uit Ter Apel staat in de provinciale finale van Miss Beauty of Groningen. Foto: Paul Abrahams

De finale van de verkiezing Miss Beauty of Groningen wordt gehouden op zondag 27 maart in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Ook Imani Kljimenta is dan van de partij.
Lees meer over
Westerwolde
Stadskanaal

De 20-jarige inwoonster van Ter Apel is één van de twintig vrouwen die tijdens de zogeheten casting dag in Van der Valk in Zuidbroek een ticket voor de provinciale eindronde in de wacht heeft gesleept.

Opleiding Verpleegkundige

„Ik ben via Instagram gescout door de organisatie van Miss Beauty of Groningen, dus ik kon de voorronde overslaan”, vertelt Imani die de opleiding Verpleegkundige volgt aan het Noorderpoort in Groningen. Binnenkort loopt ze stage bij de Beukenhof in Musselkanaal en ze wil uiteindelijk gaan werken op de afdeling Oncologie van een ziekenhuis.

Mooie uitdaging en ik heb niets te verliezen

„Ik vind het leuk om mee te doen. Waarom niet? Het is een mooie uitdaging en ik heb niets te verliezen. De casting dag vorige week in Zuidbroek was onwijs spannend. Ik was al om half twaalf aanwezig. Veel te vroeg dus. En dan zit je maar te wachten tot je aan de beurt bent. En dan het bekend maken van de twintig finalisten. De zenuwen gierden door mijn keel. In willekeurige volgorde werden de 20 finalisten naar voren geroepen. Op een gegeven ogenblik waren negentien deelnemers bekend. En toen werd mijn naam alsnog genoemd en kreeg ik de sjerp omgehangen. Wat een ontlading.”

In de komende weken worden de finalisten goed voorbereid op de provinciale eindronde. De winnaar gaat Groningen vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale later dit jaar.

Nieuws

Meest gelezen

menu