Inschrijving Lentewandeling in Ter Apelkanaal is van start gegaan. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden

De inschrijving voor de Lentewandeling is van start gegaan. Foto: Pixabay

Op zaterdag 19 maart vindt de Lentewandeling plaats. De Lentewandeling is de eerste wandeling van het vier seizoenen wandelcircuit in de Drentse Monden en in de Kanaalstreek. De organisatie is in handen van ReumActief in samenwerking met Fysiotherapie Musselkanaal.
Lees meer over
Westerwolde
Stadskanaal

De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 3, 5, 10 of 15 kilometer. Aan de drie kilometer kunnen ook gebruikers van een rolstoel of rollator deelnemen en is gratis begeleiding toegestaan.

Inschrijven

Inschrijven voor de Lentewandeling kan via de website www.reumactief.info Na-inschrijving is mogelijk op 19 maart vanaf negen uur ‘s morgens in Restaurant ‘De Palm’ in Ter Apelkanaal.

De starttijden vanaf De Palm zijn: 15 kilometer 09.00-11.00, 10 kilometer 09.30-12.00, 5 kilometer 10.00-13.00 uur en 3 kilometer 11.00-13.00 uur.

De routes van de 5, 10 en 15 kilometer gaan gedeeltelijk of geheel door de gehuchten Slegge, Ter Wisch en Ter Haar. De deelnemers aan de 3 kilometer blijven op paden die geschikt zijn voor rolstoelen en rollators.

Kosten

Het inschrijfgeld voor alle afstanden bedraagt 5 euro, inclusief een consumptie na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 3 euro en zij worden na afloop op ranja getrakteerd.

De kosten van de na-inschrijving bedragen bij volwassenen 6 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 3 euro.

Stempelkaart

De deelnemers ontvangen na de eerste inschrijving een stempelkaart die na elke wandeling weer moet worden meegenomen. Bij deelname aan drie van de vier wandelingen ontvangen de deelnemers een leuke herinnering.

Nog drie wandelingen

De drie volgende wandelingen zijn de Zomerwandeling op 18 juni in Stadskanaal, de Herfstwandeling op 17 september in Tweede Exloërmond en de Winterwandeling op 17 december in Nieuw-Buinen.

Meer informatie

U wilt meer informatie over de wandelingen? Neem dan even contact op met Anita Sanders: bel 06-25312009 of stuur een mail naar info@reumactief.info

Nieuws

menu