Jumbo Ter Apel gaat ruim twee weken dicht, want de supermarkt wordt ingrijpend verbouwd. Monique van Zijl: 'We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten'

Monique van Zijl van Jumbo Ter Apel. Foto: Archief/Paul Abrahams

Zoals eerder gemeld in deze krant wordt Jumbo Ter Apel grondig verbouwd. Op vrijdagmiddag 14 januari gaat de deur tijdelijk op slot en woensdag 2 februari - dat is ruim twee weken later - worden de klanten verwelkomd in een spiksplinternieuwe supermarkt.
Lees meer over
Westerwolde
Stadskanaal

„De voorbereidingen zijn in volle gang”, vertelt Monique van Zijl van Jumbo Ter Apel. „We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. We hebben ze de gelegenheid geboden om aan te geven wat ze belangrijk vinden in hun nieuwe Jumbo. Daar is veel gebruik van gemaakt en daar zijn we erg blij mee.

Meer zelfscankassa’s

Veel geuite wensen waren bijvoorbeeld: de broodafdeling niet meer bij de ingang, meer zelfscankassa’s, een zelfscan met een zelf afrekenstation, meer verpakkingen voor één persoons huishoudens en meer biologische artikelen. Maar ook meer verse maaltijden, ruimere gangpaden en de duurzaamheidsbak moet blijven. En het goede nieuws is: deze wensen worden allemaal gerealiseerd.”

Foto’s van mooie plekken in Ter Apel

„De nieuwe uitbreiding aan de kant van de Kruier is bijna gereed”, vervolgt Monique. „De foto’s van mooie plekken in Ter Apel die in de winkel worden geplaatst, zijn gemaakt door Ina Telkamp en worden momenteel levensgroot gedrukt. De nieuwe voordeur is reeds geplaatst en in het magazijn is de zolder al afgebroken. Zo kunnen de koelingen worden afgevoerd.”

Winkel leegruimen

Vrijdagmiddag 14 januari gaat de deur om één uur op slot. Medewerkers van Jumbo Ter Apel gaan dan samen met een aantal leden van de plaatselijke fietsclub de Ketting de winkel leegruimen, waarna het bouwteam enkele uren later de handen vrij heeft om met de werkzaamheden van start te kunnen gaan.

Veel artikelen afprijzen

„Om niet te veel voorraad te hoeven opslaan, gaan we in de komende dagen veel artikelen afprijzen”, vertelt Monique. „De klanten kunnen hier voordeel mee doen en wellicht extra boodschappen in huis halen om de verbouwingsperiode zoveel mogelijk te overbruggen.”

Bloemen en appeltaart

Woensdag 2 februari gaat de winkel weer open. De eerste 150 klanten worden feestelijk verwelkomd met een bos bloemen. En alle klanten krijgen in de periode van woensdag 2 tot en met zondag 6 februari bij besteding van 25 euro een gratis appeltaart mee naar huis.

Nieuws

menu