Jumbo Ter Apel wordt grondig verbouwd. Supermarkt gaat ruim twee weken dicht. 'De klanten gaan blij worden van de nieuwe winkel. Zeker weten'

Monique van Zijl van Jumbo Ter Apel toont de verbouwmap van haar supermarkt. Foto: Paul Abrahams

De verbouwing van Jumbo Ter Apel staat voor de deur. „Op vrijdagmiddag 14 januari gaat de deur tijdelijk op slot en op woensdag 2 februari - dat is ruim twee weken later - worden onze klanten weer verwelkomd in een prachtig vernieuwde winkel”, vertelt Monique van Zijl. „ De klanten gaan blij worden van de nieuwe winkel. Zeker weten.”
Lees meer over
Westerwolde
Stadskanaal

„Vrijdagmorgen 14 januari houden we van 8.00 tot 13.00 uur uitverkoop van de verse producten en vervolgens worden zoveel mogelijk medewerkers opgetrommeld om in vier uur tijd alle producten in te pakken, welke ergens in de buurt zullen worden opgeslagen. Vanaf 17 uur leveren wij de winkel op aan het bouwteam en hebben zij hun handen vrij om met de werkzaamheden van start te gaan”

Volledige metamorfose

De supermarkt met een winkelvloeroppervlakte van 1600 vierkante meter (en 300 vierkante meter magazijn, kantine en kantoren) krijgt een volledige metamorfose. De vloer wordt vervangen, de entree wordt verplaatst, koelingen en stellingen worden vernieuwd, de beschikbare ruimte wordt efficiënter ingedeeld en er worden schitterend verlichte foto’s geplaatst van beeldbepalende karakteristieke objecten in Ter Apel.

Slijterij

Ook wordt de winkel voorzien van een slijterij. Het assortiment wordt bovendien flink uitgebreid met onder meer sushi, pizza en verse maaltijden en salades.

Klanten verwennen

„In Ter Apel gaan wij waar mogelijk alle nieuwste Jumbo elementen toevoegen, waarmee wij de komende jaren de klant kunnen gaan verwennen. In alle beslissingen denken wij ook aan het element duurzaamheid. De winkel wordt gasloos met een warmteterugwinningssysteem. Helemaal klaar om te zijner tijd het felbegeerde Super Supermarkt Keurmerk (SSK) in de wacht te kunnen slepen. Dit keurmerk staat voor onder meer lokale betrokkenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam met energie.

Corona heeft de verbouwing een poosje vertraagd, maar nu gaat de verbouwing dan eindelijk door. We zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in.”

Nieuws

menu