Regionale Scholengemeenschap Ter Apel houdt reünie en feestavond. 'Op dezelfde dag als de Boeskoolmarkt, dat is een bewuste keuze'

Samen herinneringen ophalen. Foto: Pixabay

Op 21 september 2021 beleefde de RSG Ter Apel, ontstaan vanuit de Rijks Hogere Burgerschool (RHBS) haar 100ste geboortejaar. Corona dwong de RSG voor de viering van het jubileum naar 2022.
Lees meer over
Westerwolde
Borger-Odoorn
Emmen
Kanaalstreek

Daarom organiseert de RSG niet in september 2021 maar in september 2022 een reünie en feestavond voor oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers.

Boeskoolmarkt

„De partners zijn eveneens welkom”, vertelt Reind Krikke van de jubileumcommissie. „De datum van de viering is zaterdag 24 september en valt als bewuste keuze samen met de Boeskoolmarkt in Ter Apel. Immers, met elkaar bijbabbelen is één, maar samen Ter Apel zien en sfeer proeven is minstens zo belangrijk.”

„De jubileumcommissie heeft in samenspraak met de oud-leerlingenvereniging een middagprogramma samengesteld”, vervolgt Reind Krikke. „Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunnen reünisten genieten van onder meer voordrachten van oud-leerlingen en docenten en in een digitale omgeving komt 100 jaar RSG voorbij. ’s Avonds wordt van 20.30 uur tot 24.00 uur een feestavond in de tent bij de school gehouden.”

Meer informatie

Tussentijds is deelnemen aan een buffet mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website www.rsgterapel.nl

Lees hier een artikel dat eerder in de Kanaalstreek is geplaatst.

Nieuws

menu