Saskia Ebbers, nummer 2 op de kandidatenlijst van PvdA Westerwolde, maakt vlogs om gemeenteraadsverkiezingen populair te maken

In vergelijking met de landelijke verkiezingen lopen kiesgerechtigden minder warm voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 14, 15 en 16 maart worden gehouden. Daar moet verandering in komen, vindt Saskia Ebbers (39), nummer twee op de kandidatenlijst voor PvdA Westerwolde. Ze heeft daarom besloten vlogs te maken, waarin ze de luisteraar meeneemt op haar weg de gemeenteraad in.

Saskia Ebbers, nummer twee op de kandidatenlijst van PvdA Westerwolde: 'Luisteren naar wat er leeft onder de bevolking'.

Saskia Ebbers, nummer twee op de kandidatenlijst van PvdA Westerwolde: 'Luisteren naar wat er leeft onder de bevolking'. Eigen foto

Lees meer over
Westerwolde

Ebbers, docente Duits aan Scholengemeenschap Ubbo Emmius Winschoten, heeft ervoor gekozen de politiek in te gaan, omdat zij vindt dat vrouwen ondervertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad, omdat ze van zich wil laten horen en - wellicht het belangrijkste - wil dat de inwoners van Westerwolde zich gehoord voelen.

Nieuws

menu