Spring-in-'t-veld Sanne Wübbels uit Ter Apel staat in de finale Miss Beauty. 'Het is niet alleen 'mooi zijn'. Je moet ook maatschappelijke opdrachten uitvoeren'

De jeugd die het in coronatijd zwaar heeft wordt nog wel eens weggezet als ‘watjes’ of ‘verwende apen’. Uw verslaggever neemt het voor ze op. Een vervallen introductieweek in de eerste klas middelbare school kun je nooit over doen, een afscheidsfeestje met je examenklas evenmin. Natuurlijk kan er best veel wél. Maar toch. Als ook de inkomsten van bijbaantjes wegvallen dan kan zelfs de meest montere jongere moedeloos worden.

Sanne Wübbels staat in de finale van Miss Beauty Drenthe.

Sanne Wübbels staat in de finale van Miss Beauty Drenthe. Foto: Rie Strikken

Lees meer over
Westerwolde

Spring-in- ‘t-veld Sanne Wübbels is er zo een. Van kleins af aan speelde ze toneelstukjes, thuis en op school. Altijd zong en danste ze. Sanne: „Vooral op de middelbare school was ik ‘anders’. De meeste klasgenoten vonden het stoer om recalcitrant te zijn. Naar hun ouders, naar school. Ik niet. Mijn ouders vond ik eigenlijk best wel oké en op school was ik een beetje een nerd …Gelukkig waren mijn vriendinnen ook zo. ‘Mama Eend’ noemden ze mij. Omdat ik zorgzaam en sociaal ben. Ik wilde altijd al acteur worden. Mijn ouders hebben mij gestimuleerd om mijn hart te volgen.

Nieuws

menu