Ter Apeler Tennisclub viert haar 100ste verjaardag met receptie, jubileumboek en feestavond

Het jubileumboek wordt overhandigd aan burgemeester Jaap Velema. Foto: André Dümmer

De Ter Apeler Tennisvereniging is officieel op 17 mei 1922 opgericht. Afgelopen zaterdag werd uitgebreid aandacht geschonken aan dit bijzondere jubileum.
Lees meer over
Westerwolde

Van 17.00 tot 19.00 uur was er een receptie waarvoor sponsoren, verenigingen uit de gemeente, de KNLTB, burgemeester en wethouders en overige instanties waren uitgenodigd. Tijdens de receptie werd ook het eerste exemplaar van het speciale jubileumboek, dat is samengesteld en geschreven door Jakob Been en Miranda Wolters, aan burgemeester Jaap Velema overhandigd.

Ereleden

Nes van Hoorn, Stien van Hoorn, Bald Pors en tennistrainer Eddy Beekman werden tot ereleden benoemd.

Nes en Stien hebben zich jarenlang op allerlei verschillende manieren voor de vereniging ingezet, Nes is één van de klusjesmannen waar de vereniging altijd op kan rekenen en Stien zorgde er jarenlang voor dat het clubhuis er keurig uitzag. Bals Pors was van 1980 tot 1990 penningmeester en van 1999 tot 2015 voorzitter. Eddy Beekman viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als tennistrainer bij de club.

Gezellig

Na de receptie werd een feestavond gehouden waarvoor ook leden en oud-leden uitgenodigd waren. Voor de muzikale omlijsting tijdens de dag zorgden de Ter Apeler band Fath en DJ Kevin Platen. Het was tot in de late uurtjes erg gezellig in Ter Apel.

Nieuws

menu