Toch een beetje carnaval in Bultrutersland. Carnavalsparty is stijf uitverkocht, ook voor het kindercarnaval zijn geen tickets meer verkrijgbaar

Toch een beetje carnaval In Bultrutersland. Eigen foto

In Bultrutersland wordt toch een beetje carnaval gevierd, want carnavalsvereniging de Bultruters heeft een aantal activiteiten gepland. Zo hebben de scholen inmiddels bezoek gehad van prins Gerd en prinses Inge en ook worden op gepaste wijze fruitbakjes aangeboden aan ouderen en zieke mensen.
Lees meer over
Westerwolde

De optocht gaat dan weliswaar niet door, toch wordt zaterdagmorgen door de welbekende prinsenwagen van de Bultruters met toestemming van de gemeente Westerwolde de route van de optocht gereden. Een ludieke muzikale actie van zo’n anderhalf uur, waardoor de bewoners van Bultrutersland toch een beetje het gevoel van carnaval krijgen en de dansmariekes hun ingestudeerde dansen kunnen vertonen. Het startsein wordt om elf minuten over elf uur gegeven bij eetcafé De Ketting.

In buurthuis de Grensstreek is het zaterdagavond goed toeven, want dan vindt een spetterende carnavalsparty plaats. Alle beschikbare toegangskaarten voor het festijn waren in no-time aan de man gebracht. Ook voor het kindercarnaval zondagmiddag in de Grensstreek zijn geen (gratis) tickets meer verkrijgbaar. Het bordje met de tekst ‘uitverkocht’ is inmiddels uit de la gehaald.

Kijk voor meer informatie op de website www.bultruters.nl

Nieuws

menu