Voorronde Nederlands kampioenschap stoeprand in speeltuin Ter Apel. Finale is in het openluchtmuseum in Arnhem

Stoepranden. Foto: Jantje Beton

De buurt-speeltuinvereniging Troapel houdt woensdag 24 augustus de voorronde voor het Nederlandse Kampioenschap stoepranden.
Lees meer over
Westerwolde
Kanaalstreek

„Er zijn deze dag 2 gouden tickets te verdienen voor de landelijke finale in het openluchtmuseum in Arnhem op zondag 18 september”, vertelt bestuurslid Rolina Vos. „Eén gouden ticket voor een kind in de leeftijdscategorie 6 tot en met 10 jaar en een zilveren ticket voor de begeleider. Op de finaledag mag je dus niet ouder dan 10 jaar zijn.

En één gouden ticket voor een kind in de leeftijdscategorie 11 tot en met 14 jaar en een zilveren ticket voor de begeleider. Op de finaledag mag je dus niet ouder dan 14 jaar zijn.”

Zes kinderen tegelijk stoepranden

„De voorronde wordt gehouden in de speeltuin aan de Robert Kochstraat/Röntgenstraat”, vervolgt Rolina. „Het festijn begint om 11.00 uur. De kinderen worden getrakteerd op drinken en een versnapering. Wij hebben van Jantje Beton drie sets kerby’s (kunststof stoepranden) met ballen ontvangen, er kunnen dus zes kinderen tegelijk stoepranden.”

Aanmelden

Aanmelden kan tot 20 augustus via de mail: bestuur@bsvtroapel.nl Schriftelijk aanmelden kan ook: BSV Troapel Robert Kochstraat 42 9561 RB Ter Apel. Vermeld in ieder geval de naam en de leeftijd.

Nieuws

menu