Paasactiviteiten afgelast wegens onstuimig weer

Veel paasfestiviteiten afgelast vanwege wind ANP

Op tweede paasdag zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Vanwege de harde wind zijn enkele van deze activiteiten afgelast.

De volgende activiteiten zijn vandaag afgelast wegens het slechte weer:

Groningen
-
De gemeente Leek heeft de paasvuren voor tweede paasdag afgelast. Dat betekent dat er geen vergunning is voor de vuren in Enumatil, Zevenhuizen en de drie paasvuren in Tolbert.

- Het paasvuur in Warfhuizen is afgelast.

- Het paasvuur in Sellingen is afgelast.

- Het paasvuur in Midwolde is afgelast.
- Winschoter Paasmarkt (Truckrun van 13:00 uur gaat wél door)

- Rijdens Motorsport Museum en een oldtimershow in Winschoten

- Zeldzaam Mooie Markt op de Vismarkt in Groningen

- De loop over tien kilometer tussen de IJzeren Klap in Musselkanaal en de Gele klap in Stadskanaal gaat vooralsnog door, zij het met enkele aanpassingen:

Bij de finish is geen tent geplaatst. Een prijsuitreiking van de wedstrijdloop is verplaatst naar het Best Western Hotel in Stadskanaal. Er zijn geen start en finishbogen. Voorts is in Musselkanaal het parcours aangepast vanwege de brand zaterdagavond in een winkelpand aan de Marktstraat. De brandweer is nog bezig met nablussen.  De lopers worden nu over het Klain Klappie geleid, Ze lopen dan een stukje over de Marktkade in plaats van de Marktstraat. Via de Stationsbrug ter hoogte van de Technicumstraat komen ze terug op het oorspronkelijke parcours van de Markstraat. De organisatie houdt de weersomstandigheden in de gaten om een besluit te nemen over mogelijke afgelasting.

Drenthe:

- Paasmarkt in Rolde

- Paasmarkt in Schoonloo

Zijn er nog meer afgelastingen in de provincie Groningen of Drenhe? Stuur een mail naar de redactie (digitaal@ndcmediagroep.nl)

 

Je kunt deze onderwerpen volgen
New Articles
menu