Aardappelsalade met het beste van de lente | wat eten we vandaag?
De goede oude aardappelsalade is natuurlijk niets nieuws onder de zon. Maar als het eerste lentezonnetje gaat schijnen, krijgen wij spontaan zin in deze lekkere hap. Wij maakten een versie met de lekkerste ingrediënten van de lente.

Foto Nancy van Batenburg
Lees meer over
Ingrediënten
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's