Aardappeltjes uit de oven met knoflook en Parmezaan | wat eten we vandaag?

Deze gebakken aardappeltjes uit de oven krijgen een korstje van Parmezaanse kaas, knoflook en kruiden. Ontzéttend lekker en supersnel klaar. Eet ze zo (lekker met ketchup!) of serveer ze als bijgerecht.

Foto: Nancy van Batenburg

Foto: Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken

Ingrediënten

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's