Ananas crumble met specerijen en kokos | wat eten we vandaag?

Wat is een crumble toch een fantastisch toetje. Altijd lekker, je huis gaat er lekker van ruiken en het is nog simpel om te maken ook. Sterker nog: dit toetje zou je zelfs als ontbijt kunnen eten. Of gewoon, als zoet tussendoortje. Wij maakten een heerlijke ananas crumble met geurige specerijen (steranijs, kaneel, kardemom, zwarte peper) en kokos.

Ananas crumble met specerijen en kokos

Ananas crumble met specerijen en kokos

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 4 à 6 personen:

Voor de ananas:

1 ananas, geschild en in stukjes

2 theelepels vanille-extract

2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

1 stukje steranijs

1 halve theelepel kaneel

4 kardemompeulen, tot poeder gevijzeld

Snufje zwarte peper

Flinke klont boter

Voor de crumble:

100 gram bloem

100 gram gezouten roomboter op

kamertemperatuur, in blokjes

100 gram havermoutvlokken

50 gram lichtbruine basterdsuiker

40 gram geraspte kokos

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's