BBQ recept: Garnalenspiesjes met ananas | wat eten we vandaag?
Ik val in de categorie mensen die bij de eerste zonnestralen al de barbecue aanslingeren. Sinds ik bij de supermarkt van die aansteekzakken heb ontdekt en daardoor de barbecue binnen 20 minuten aanstaat, is het al helemaal een feestje. Je maakt het feestje compleet met deze garnalen spiesjes. De garnalen zijn gemarineerd in knoflookolie en de combinatie met gegrilde ananas is fantastisch.

Foto Hilly Lautenbach
Lees meer over
Je hebt nodig:
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's