Boekweitpannenkoeken met appel | wat eten we vandaag?

Een smaakvolle uitnodiging om eens te variëren met (graan)soorten. Dat is niet alleen gezond, maar ook lekkerder. Boekweit is officieel geen graan, maar kruidige plant en daarom van nature glutenvrij. Lekker om eens pannenkoeken mee te maken.

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's