Boerenkool ovenschotel met prei en cannellinibonen | wat eten we vandaag?

Een flinke hand boerenkool per persoon: da’s wat er in deze boerenkool ovenschotel met prei en cannellini gaat. Een vitaminebom dus, en toch zó bevredigend lekker.

Foto: Nancy van Batenburg

Foto: Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 3 à 4 personen:

Olijfolie

2 stengels prei, schoongemaakt en in dunne ringetjes

4 handen boerenkool (gesnipperd)

125 ml slagroom

Nootmuskaat

400 gram cannellinibonen

40 gram pecorino

75 gram panko

Zout & peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's