Boerenkool ovenschotel met prei en cannellinibonen | wat eten we vandaag?
Een flinke hand boerenkool per persoon: da’s wat er in deze boerenkool ovenschotel met prei en cannellini gaat. Een vitaminebom dus, en toch zó bevredigend lekker.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Voor 3 à 4 personen:
Olijfolie
2 stengels prei, schoongemaakt en in dunne ringetjes
4 handen boerenkool (gesnipperd)
125 ml slagroom
Nootmuskaat
400 gram cannellinibonen
40 gram pecorino
75 gram panko
Zout & peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's