Bonen spread | wat eten we vandaag
Nadat je deze bonen spread hebt gemaakt wil je niet meer anders. Zo smaakvol! De ingrediënten zijn gebaseerd op een hummus, maar in plaats van kikkererwten is deze spread gemaakt met cannellini bonen. Je kunt dit recept trouwens ook met lupine bonen maken.

Bonen spread.
Lees meer over
Als je de meeste pakjes hummus in de supermarkt bestudeert, kom je erachter dat er voor het grootste gedeelte bestaat uit olie. Zelf maken is daarom niet alleen lekkerder, maar ook gezonder. Je kunt de spread zo’n 3 dagen afgedekt bewaren in de koelkast. Lekker als dip bij de borrel of als broodbeleg.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's