Bruisende sinaasappel mocktail voor bij het paasontbijt
De reclamefolders staan weer vol paasartikelen en alle reclames van supermarkten gaan over wat jij straks bij je paasontbijt gaat serveren. Ik ben helemaal beïnvloed en begin ook alvast na te denken over inspiratie voor bij de paastafel. Een mimosa, cocktail van sinaasappelsap en prosecco, is enorm feestelijk.

sinaasappel mocktail
Maar alcohol bij het ontbijt vind ik vrij heftig. Daarom deel ik een bruisend en alcoholvrij drankje met je. Je kunt perssinaasappels gebruiken, maar ook bloedsinaasappels. Gember geeft extra pit en het bruisende water maakt het feestelijk. Lekker voor bij het paasontbijt, of voor bij een brunch met vrienden.
Voor 2 glazen
2 (bloed) sinaasappels
150 ml bruisend water
2 cm gember
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier