De lekkerste Paasbrunch ooit met deze Carpaccio-toast met Parmezaan en Tuinkers | wat eten we vandaag?
Deze carpaccio-toast is al jaren een vaste waarde op onze paasbrunch. De combinatie van luxueuze carpaccio, parmezaan, lichtpittige mierikswortel en tuinkers is nu eenmaal moeilijk te weerstaan.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Carpaccio vind je bij je slager of gewoon in de supermarkt. Heb je bij de slager de keuze, laat het dan in dunne, maar niet té dunne plakjes snijden. Hierdoor proef je het vlees veel beter en krijgt het gerecht meer smaak. Zorg er ook voor dat je het vlees minstens een half uur op kamertemperatuur laat komen. Zo haal je de ergste kou eraf en proef je de smaak wederom stukken beter.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's