Proef deze zelfgemaakte heerlijke champignon burgers met Parmezaanse kaas | wat eten we vandaag
Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse kaas, linzen en sla op een volkorenbroodje.

Champignon burger
Lees meer over
Voor 2 burgers
250 gram champignons
40 gram Parmezaanse kaas
200 gram linzen (uitlekgewicht 130 g)
2 theelepels oregano
10 gram paneermeel
2 eetlepels meel
1 ei
Zout, peper en olie
Lekker voor erbij:
- volkoren broodje
- gebakken uitjes
- truffelmayonaise
- sla
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's