Proef deze zelfgemaakte heerlijke champignon burgers met Parmezaanse kaas | wat eten we vandaag

Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse kaas, linzen en sla op een volkorenbroodje.

Champignon burger

Champignon burger

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 2 burgers

250 gram champignons

40 gram Parmezaanse kaas

200 gram linzen (uitlekgewicht 130 g)

2 theelepels oregano

10 gram paneermeel

2 eetlepels meel

1 ei

Zout, peper en olie


Lekker voor erbij:

  • volkoren broodje
  • gebakken uitjes
  • truffelmayonaise
  • sla

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's