Chocolademousse met hazelnoten-praliné | wat eten we vandaag?

We vermaken ons deze winter opperbest met Nigel Slater’s boek The Christmas Chronicles (een winterdagboek waarin hij beschrijft wat hij elke dag kookt, van november tot februari). Één van de fantastische recepten in het boek: deze chocolademousse met hazelnoten-praliné.

Chocolademousse met hazelnoten-praline

Chocolademousse met hazelnoten-praline

Lees meer over
Eten en drinken

Zo maak je het:

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's