Compost cookies à la Milkbar in New York (met koffie en chips!) | wat eten we vandaag?
Deze compost cookies zijn onze favoriete koekjes ter wereld. En waarschijnlijk ook de meest ondeugende: er gaan niet alleen chocolate chips in, maar onder andere ook pretzels, chips (!), gemalen koffie en – omdat we er zin in hadden – marshmallows.

Compost cookies a la Milkbar in New York (met koffie en chips!)
Lees meer over
Compost cookies zijn in Amerika genadeloos populair. Dat is ook niet zo gek, als je bedenkt dat ze een creatie zijn van Christina Tosi, patisserie-chef van Milkbar in New York. Check ook zéker even aflevering 1 van Chef’s Table: Pastry op Netflix voor meer over Milkbar en Christina Tosi.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's