Opgeklopte ricotta met basilicum en tomatensalade | wat eten we vandaag?
Wist je dat opgeklopte ricotta een heerlijke romige textuur heeft? We zouden het haast ricotta-room gaan noemen. Maar het is gewoon puur ricotta, met een klein beetje olijfolie. Lekker als dip voor brood of bij een frisse tomatensalade.

Opgeklopte ricotta met basilicum en tomatensalade.
Lees meer over
Opgeklopte ricotta is heel simpel om te maken. Je stopt de ricotta met wat olijfolie in een keukenmachine, laat die een tijdje draaien et voilà: een zalig, romig mengsel zal je deel zijn. Wij voegen ook nog verse basilicum toe, voor een extra verslavend element.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's