Eiersalade met truffel | wat eten we vandaag?

Om alvast in de stemming te komen voor Pasen heb ik een lekker recept voor je. Deze eiersalade mag niet ontbreken bij het Paasontbijt! Wat de salade extra lekker maakt is het vleugje truffel dat je proeft.

Foto Hilly Lautenbach

Foto Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Als je op de ingrediëntenlijst van een kant-en-klare eiersalade kijkt, zie je een waslijst aan ingrediënten. Maar voor deze eiersalade maak je met slechts een paar ingrediënten. Binnen 10 minuten maak je dit recept en het is een gezonder en lekkerder dan de kant-en-klare variant.

Je hebt nodig:

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • Handje verse bieslook
  • 1 theelepel truffel tapenade of truffelaroma olijfolie
  • Zout en peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's