Enchiladas met pulled pork | wat eten we vandaag?
Enchiladas zijn áltijd lekker. Of we ze nou vega eten of met kip: zie maar eens niet blij te worden van zo’n schaal gevulde tortilla’s met hete, bubbelende kaas. Vandaag maken we makkelijke enchiladas met pulled pork en salsa verde.

Foto Nancy van Batenburg
Voor 4 tot 6 personen:
Ongeveer 300 gram pulled pork
8 maistortilla’s van ongeveer 15 cm
2 maiskolven (of 175 gram uit blik)
125 gram kidneybonen
1 theelepel korianderzaad, vermalen
1 theelepel komijn, vermalen
Snufje gedroogde chili
1 limoen
1 zakje kruidenpasta voor Mexicaanse Enchilada’s met salsa verde (Fairtrade Original)
130 ml (kippen)bouillon
285 gram geraspte kaas, plus extra ter garnering
120 gram crème fraîche
1 eetlepel melk
1/2 rode ui, in dunne halve maantjes
Verse koriander, fijngehakt (ter garnering)
Zout