Flammkuchen met ei, Prosciutto en groene kruiden | wat eten we vandaag

Flammkuchen voor het ontbijt? Het kan met deze versie met ei, Prosciutto en groene kruiden. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook bij de brunch of borrel serveren. Want wie wordt er nou niet blij van een gebakken eitje en zoutige, knapperige ham?

Foto Nancy van Batenburg

Foto Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken

Ingrediënten

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's