Frikadelpan (Indisch gehaktbrood) | wat eten we vandaag?
Frikadelpan wordt ook wel perkedel of perkedel pan genoemd. In feite is het een Indisch gehaktbrood.

Frikadelpan (Indisch gehaktbrood)
Lees meer over
Je komt het gerecht zowel als een ovenschotel tegen als in de gedaante van kleine gehaktballetjes.
Voor 4 tot 6 personen:
400 gram aardappels
500 gram rundergehakt
150 ml volle melk
1 grote ui, fijngehakt
2 tenen knoflook, geperst
2 theelepels gemalen korianderzaad
2 theelepels komijnzaad
1 theelepel nootmuskaat
2 eieren
2 eetlepels ketjap (bijvoorbeeld ketjap medja)
1 citroen
Zout & peper
Voor erbij:
Gekookte rijst
Sajoer bajem
Zo maak je het:
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's