Ontdek een verrassend bonenrecept met een kruidige saus en Nederlandse limabonen
Zo heb je nog niet eerder bonen geproefd! De saus is heerlijk kruidig en de kaas maakt het af. Lokale tip: ik kocht laatst op de markt gedroogde lima bonen die gewoon uit Nederland komen. Daarmee kun je het recept ook maken. De weektijd van limabonen is 8 uur en de kooktijd is 1,5 uur. Je hebt aan 200 g gedroogde bonen meer dan genoeg voor dit recept.

Foto: Hilly Lautenbach
Lees meer over
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's