Ontdek een verrassend bonenrecept met een kruidige saus en Nederlandse limabonen

Zo heb je nog niet eerder bonen geproefd! De saus is heerlijk kruidig en de kaas maakt het af. Lokale tip: ik kocht laatst op de markt gedroogde lima bonen die gewoon uit Nederland komen. Daarmee kun je het recept ook maken. De weektijd van limabonen is 8 uur en de kooktijd is 1,5 uur. Je hebt aan 200 g gedroogde bonen meer dan genoeg voor dit recept.

Foto:  Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's