Gemarineerde Burrata, lekker bij de borrel | wat eten we vandaag?
Dit recept voor gemarineerde Burrata is supersimpel, daarom is het belangrijk dat je ingrediënten van goede kwaliteit gebruikt.

Foto Nancy van Batenburg
Lees meer over
Het leuke vinden we dat je er eindeloos mee kunt variëren. Voeg bijvoorbeeld geraspte citroenschil toe in plaats van sinaasappelschil, gebruik verse oregano in plaats van basilicum, of rozemarijn, of tijm. Of voeg wat fijngehakte zwarte olijven of kerstomaatjes toe. In plaats van venkelzaad kun je dan weer korianderzaad gebruiken bijvoorbeeld, of wat je dan ook maar bedenkt.
Ingrediënten
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's