Gezonde wrappizza’s | wat eten we vandaag?

Als ik voor vrienden kook dan maak ik vaak gezonde wrappizza’s. Het is namelijk erg snel klaar en iedereen houdt ervan. Je kiest je favoriete toppings en dan heb je binnen minuten een lekker gerecht. Je kunt de wrappizza’s in de oven bereiden, maar afbakken in de pan kan net zo goed.

Foto Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Je hebt nodig:

Voor 2 personen

  • 4 volkoren wraps
  • 4 eetlepel rode pesto
  • 250 gram champignons
  • 1 paprika
  • 4 handjes rucola
  • 40 gram 30+ geraspte kaas
  • Olie om in te bakken


Deze toppings zijn ook lekker:

Wrappizza tonijn:

tomatensaus, kaas, rode ui, rucola, tonijnstukjes, kappertjes.

Wrappizza veggie:

tomatensaus, Parmezaanse kaas, courgette, paprika, rode ui, olijven.

Zo maak je het:

Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes. Doe een beetje olie in een koekenpan en bak de champignons bruin, bak daarna nog 2 minuten de paprika mee. Besmeer hierna de wraps met rode pesto en verdeel de groente erover. Verdeel de kaas over de wraps.

Bak daarna de wrappizza’s in zo’n 5 minuten krokant in een voorverwarmde oven van 180 graden. Je kunt de belegde wraps ook krokant bakken in een koekenpan. Zodra de onderkant bruin en krokant is, haal je de wraps uit de pan. Eet smakelijk!

Nieuws

menu