Groentesoep met dille en uiencrunch | wat eten we vandaag
Groentesoep is ‘n echte klassieker. Fijn voor in de winter, maar omdat ‘ie zo licht is ook perfect bij warmer weer. Deze groentesoep is vegan en zit – wat had je gedacht – bomvol groenten. We brengen ‘m op smaak met dille en maken ‘m af met een knapperige uiencrunch. En dat is lékker!

Groentesoep met dille en uiencrunch.
Lees meer over
In deze soep gebruiken we fregola, kleine pastabolletjes. Fregola vind je in Italiaanse delicatessewinkeltjes of in grotere supermarkten. Niet gevonden? Gebruik dan een andere kleinere pastasoort, zoals vermicelli of orzo.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of