Halloumi burger met frisse kruidenmayonaise | wat eten we vandaag?
Heb je wel eens halloumi gegeten? Dit wil je proberen, want het is zo lekker! Het is een kaas die niet smelt, waardoor je het heel goed kunt bakken in de pan. Zout, zoet, fris, romig en knapperig. Alle smaken en texturen komen aan bod met dit heerlijke recept.

Halloumi burger
Lees meer over
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's