Maak je haricots verts op smaak met bruine boter-vinaigrette | wat eten we vandaag?

Haricots verts zijn al lekker van zichzelf, maar ze worden al helemaal niet-normaal-lekker met deze bruine boter vinaigrette.

Foto: Nancy van Batenburg

Foto: Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken


Bijgerecht voor 6 tot 8 personen:

500 gram haricots verts of sperziebonen, schoongemaakt

Handje verse salieblaadjes

1 sjalot, gesnipperd

55 gram amandelschaafsel

1 teen knoflook, geraspt

2 eetlepels ongezouten roomboter

1/2 theelepel Dijon mosterd

1 eetlepel appelazijn

1/2 theelepel gemalen kurkuma

4 eetlepels olijfolie

Zout & peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's