Maak je haricots verts op smaak met bruine boter-vinaigrette | wat eten we vandaag?
Haricots verts zijn al lekker van zichzelf, maar ze worden al helemaal niet-normaal-lekker met deze bruine boter vinaigrette.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Bijgerecht voor 6 tot 8 personen:
500 gram haricots verts of sperziebonen, schoongemaakt
Handje verse salieblaadjes
1 sjalot, gesnipperd
55 gram amandelschaafsel
1 teen knoflook, geraspt
2 eetlepels ongezouten roomboter
1/2 theelepel Dijon mosterd
1 eetlepel appelazijn
1/2 theelepel gemalen kurkuma
4 eetlepels olijfolie
Zout & peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's