Heerlijke rabarber-appelcrumble: makkelijk te maken en smaakvol | wat eten we vandaag?

Rabarber is in het seizoen en dat is feest! Deze rabarber-appelcrumble is een traktatie. Ontzettend makkelijk om te maken en smaakvol. Het friszure van de rabarber samen met de zoete crumble is heerlijk

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's