Tips van Jacques Hermus voor het paasmenu
Het eten van paaseieren is een middeleeuwse traditie, waarbij het ei ook symbool staat voor lente en vruchtbaarheid. Daarom hebben we in dit paasmenu overal ei verwerkt. Meestal vieren de pazige lente met een uitgebreid ontbijt of een brunch. Vandaag maken we er een all day menu van. Om het wat uitgebreider en feestelijker te maken.

Fotograaf Ilva Stoelwinder Foto: Fotograaf Ilva stoelwinder
Bovendien kunnen we er dan voor de liefhebber ook nog leuke alcoholische drankjes bij doen. Een advocaatje met slagroom bijvoorbeeld – maar hoeveel flessen van die eierlikeur worden niet voor Pasen aangeschaft en leiden daarna halfgevuld een zieltogend bestaan in de koelkast totdat ze uiteindelijk worden weggegooid? Daarom gaan we dit jaar voor een Paas Ster Martini, ook met ei, weliswaar weinig, maar toch. Voor de non-alcoholici onder ons: een glaasje passievruchtensap is ook heerlijk.
Paas Ster Martini
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier